Bli kjent med oss

Hva er The Shock Factor?

The Shock Factor er et treningsklesmerke for folk som er klare til å ta nye steg. Det er for menneskene som ingen egentlig hadde troen på, men etter all motgang fant et glimt av tro på seg selv. Det er for underdogen som er klar til å gjøre det han/hun var ment å gjøre. Vi tror på deg, og vi vet at det er potensial i hvert enkelt menneske.

Velkommen til samfunnet!

 

Hva er målet med merket?

 

Vårt mål er å skape et samfunn som hjelper hverandre å få frem den beste versjonen av en selv. Vi ønsker å bidra til å styrke din egen tro slik at du kan nå dine mål så lenge du har troen på prosessen.

The Shock Factor handler om å sjokkere med resultatene dine som er et resultat av hardt arbeid og dedikasjon, til tross for ukontrollerbare faktorer som mulig har ført til dårlige forutsetninger i livet. The Shock Factor vil bevise at uansett hvilken livssituasjon du befinner deg i, er ingenting umulig.

 

Hvorfor The Shock Factor?

The Shock Factor er et merke med lidenskap. Vi ser etter mening i alt vi gjør, og tror virkelig at det er håp overalt. Alle har en hensikt, og vi ønsker å hjelpe deg med å finne ditt formål og hjelpe deg med å låse opp lidenskapen din.